Falcon Carwash B.V.

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Falcon Carwash streeft ernaar om de informatie op deze website actueel en correct te houden, maar doet geen uitspraken of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade wat dan ook voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle staan van Falcon Carwash. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die erin worden weergegeven.

Wij doen er alles aan om de website draaiende en soepel te houden. Falcon Carwash neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website wegens technische problemen buiten onze controle.